About SPESSU

Yksi kysymys yli kaikkien

Mikä minusta tulee isona?

The Why aka "the origin story"

Itse tiiän eri erikoisaloista vain sen verran mitä oon itse kokenut, kuullut kollegoilta tai lukenut netistä. Manuillessakin saa vain hyvin suppean käsityksen ja vain niistä aloista missä läheisimmät kaverit tai itse on ollut. Monia asioita ei myöskään välttämättä ole minnekään kirjoitettu.

Tulevaisuudessa haluaisin olla tekemässä sellaisia asioita, joilla on merkitystä niin minulle kuin muillekin. Uskon, että jonkin sortin urasuunnittelu juuri sopivissa määrin on tärkeää tämän tulevaisuuden saavuttamisessa.

The Future aka "the just cause"

Haluaisin elää sellaisessa maailmassa, jossa jokaisella olisi helppo ja saumaton pääsy urasuunnittelua ja erikoisaloja koskevaan tietoon, jotta jokainen voisi omalta osaltaan suunnitella ja pyrkiä kohti sellaista tulevaisuutta, jonka itse kokee merkitseväksi.

SPESSU lukuina

Kliseinen numeroanimaatio

0 +
Haastattelua​
0 +
Kuuntelukertaa​
0
Kuppia kahvia​
The Host

Michał Podleśny

Moi! Mun nimi on Michał, mutta kutsu vaan Mifuksi. Opiskelen lääketiedettä 5. vuosikurssilla Oulun Yliopistossa. Sen lisäksi tykkään liikkua, lukea kirjoja, jahdata uusia kokemuksia ja kehittää elämääni tarkoituksenmukaisempaan suuntaan. Pääsääntöisesti pyrin pitämään asiat yksinkertaisina ja minimalistisina.

Tulevaisuuden suunnittelu ajoi mut tuon yhden kysymyksen äärelle: “Mikä minusta tulee isona?”, joten päätin ottaa selvää asioista – systemaattisesti.

Uskoisin, että moni muukin on joskus ajatellut tätä ja halusinkin jakaa kollegojen kanssa kaiken, minkä itsekin kuulen siinä toivossa, että tässä oman matkan varrella myös moni muu saisi mahdollisimman paljon irti omaa tulevaisuutta pohtiessaan!